Haagstate (Breda Centrum)

De in juni 2010 opgeleverde serviceflatwoningen van de Leuvenaarstraat te Breda, in gebouw Haagstate, zijn gesitueerd rondom een groot atrium, voorzien van een glazen dak. Hierdoor ontstaat een binnenruimte met veel licht, waar alle woningen met hun voordeur aan grenzen.

De gebouwen Haagstate en Tolbrugstate hebben ieder een eigen karakter en indeling. Overeenkomsten zijn de unieke ligging in de buurt van de binnenstad van Breda en een schitterend uitzicht, afhankelijk van ligging en verdiepingshoogte van de woning. Als huurder kunt u gebruik maken van de vele voorzieningen die in deze gebouwen zijn ondergebracht, zoals een restaurant, winkelboulevard en een grote tuin. Al naar gelang uw behoefte en wensen kan Stichting Elisabeth ook de nodige zorg leveren, via Elisabeth Zorg Thuis.

Wij kunnen, als u dat wenst, bij de serviceflatwoningen een aantal comfortdiensten aanbieden.

Klik hier voor meer informatie over de huurprijzen van de verschillende appartementen op Haagstate. Voor beschikbaarheid van de serviceflatwoningen voor de verhuur kunt u contact met ons opnemen via het online formulier.