Zorg op maat

In de zelfstandige zorgappartementen is het mogelijk om alle vormen van zorg af te nemen. U huurt een woning en ontvangt zorg op maat, afhankelijk van uw indicatie. U kunt een indicatie voor verblijf aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie? Neem dan contact op met onze klantenservice: klantenservice@surplus.nl of 076-208 22 00.

  • Verzorging en verpleging aan huis, afhankelijk van uw indicatie maken we met u afspraken
  • Vergoeding voor dagelijks maaltijden in ons restaurant of in uw zorgappartement
  • Alarmeringsapparatuur en alarmopvolging 24 uur per dag
  • Begeleiding
  • Dagbesteding
  • Hulp bij het huishouden
  • Hulpmiddelen voor medewerkers (zoals een tillift)

Als uw indicatie bekend is spreken we samen met u af op welke momenten we bij u langs komen. Naast de geplande zorgmomenten is er altijd een professional in de buurt die u kan helpen. Via persoonsalarmering krijgt u contact met onze medewerkers. Zij komen dan bij u langs. Ook de maaltijden kunnen wij voor u verzorgen: u kunt van onze maaltijden genieten in het restaurant, of ze worden bij u thuis gebracht.

Elisabeth Wonen is onderdeel van Surplus. Al bijna 200 jaar staat Surplus midden in de samenleving, als betrouwbare partner voor wonen, welzijn en zorg in West-Brabant. De locatie Elisabeth begon als een gasthuis voor zieke mensen, en is nu onderdeel van een dynamische organisatie met een breed palet aan diensten, zoals thuiszorg, revalidatie of een tijdelijk verblijf in ons zorghotel Merlinde. Als bewoner kunt u altijd terugvallen op onze expertise. Dit zorgt voor veiligheid en zekerheid. Dat is wat ons betreft de basis is voor comfortabel wonen. Klik hier voor meer informatie over Surplus.