Zorg op maat

In de zelfstandige woonzorgappartementen is het mogelijk om vele vormen van zorg af te nemen. U huurt een appartement en ontvangt zorg op maat, afhankelijk van uw eventuele zorgindicatie en uw zorgbehoefte. U kunt een zorgindicatie aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie? Neem dan contact op met onze klantenservice: klantenservice@surplus.nl of 076-208 22 00.

Ook zonder zorgindicatie kunt u bij ons een woonzorgappartement huren. We bekijken dan of en welke zorg u nodig heeft.

Enkele voorbeelden van te leveren zorg zijn:

  • Verzorging en verpleging aan huis, afhankelijk van de zorgvraag maken we met u afspraken
  • Dagelijks maaltijden in ons restaurant of in uw zorgappartement
  • Persoonsalarmering en alarmopvolging 24 uur per dag
  • Begeleiding
  • Dagbesteding
  • Hulp bij het huishouden
  • Hulpmiddelen voor medewerkers (zoals een tillift)

U kunt bij ons wonen in zelfstandige woonzorgappartementen (op basis van huurovereenkomst met of zonder te leveren zorg) of in een zorgappartement indien u een indicatie van het CIZ heeft ontvangen. Ook als u (nog) geen zorg nodig heeft kunt u bij ons wonen.

Elisabeth Wonen is onderdeel van Surplus. Al bijna 200 jaar staat Surplus midden in de samenleving, als betrouwbare partner voor wonen, welzijn en zorg in West-Brabant. De locatie Elisabeth begon als een gasthuis voor zieke mensen, en is nu onderdeel van een dynamische organisatie met een breed palet aan diensten, zoals thuiszorg, revalidatie of een tijdelijk verblijf in ons zorghotel Merlinde. Als bewoner kunt u altijd terugvallen op onze expertise. Dit zorgt voor veiligheid en zekerheid. Dat is wat ons betreft de basis is voor comfortabel wonen. Klik hier voor meer informatie over Surplus.