Op deze pagina treft u een selectie aan van handige links.

Stichting Elisabeth

Stichting Elisabeth is een instelling op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor ouderen met als specialisme ouderengeneeskunde. Kijk op www.elisabethbreda.nl voor meer informatie.

Eluse

Wat is er heerlijker dan onbekommerd te wonen en tijd en energie over te houden voor de leuke dingen in het leven. Dat kan met Eluse, zorg voor comfort. Voor meer informatie www.eluse.nl

Hotel Merlinde

Hotel Merlinde staat voor de combinatie van uitmuntende zorg en superieure gastvrijheid geïntegreerd tot een uitstekende service. Kijk voor meer informatie op www.hotelmerlinde.nl.

Het REGELLOKET

Stichting Elisabeth werkt samen met Het REGELLOKET, met als doel om huurders te ondersteunen met alle verhuisactiviteiten. Deze dienstverlening is ook af te nemen via Eluse. Kijk op www.hetregelloket.nl.

Referentie BOB Advies

De nieuwbouw van Stichting Elisabeth op een mooie locatie vlakbij het centrum van Breda is zeer omvangrijk en ambitieus. BOB Advies ondersteunde het ontwikkeltraject en het hiermee samenhangende bouwprojectmanagement. In 2012 is het gehele project afgerond. Stichting Elisabeth is er in geslaagd een gebouwencomplex te realiseren waar behalve een verpleeghuis ook diverse typen serviceflatwoningen te huur zijn. Het complex heeft veel extra voorzieningen zoals een restaurant, zorg gerelateerde winkels, een kapsalon, pedicure en schoonheidsspecialist en zelfs een kleine supermarkt. Indien een huurder nu of in de toekomst zorg nodig heeft, wordt dit via thuiszorg of zwaardere AWBZ zorg op de eigen woning geboden. Hiermee speelt Stichting Elisabeth in op het beleid van de AWBZ, dat zorg zo lang mogelijk in de eigen woning moet kunnen worden geboden. Alle appartementen zijn hier bouwkundig geschikt voor. Meer informatie? Kijk dan op www.bobadvies.nl.